Lyd og bilde

Sommertur på SkibladnerDenne videoen var en av de første Vidunderlydene jeg lagde, etter å ha tatt med meg kamera og mikrofon på Skibladner.


Videoen ble vist på NRK1, da de sendte "Skibladner minutt for minutt sommeren 2016.

Vidunderlyd - fra en byggeplassDa det skulle bygges nytt kulturhus på Hamar, snek jeg meg rundt med mikrofon. Byggelydene ble til musikk i studioet mitt hjemme på Stavsberg. Danserne er fra PS:Dance, koreografert av Therese Slob.


Dansen ble vist som en del av åpningsprogrammet på Hamar kulturhus.

Babytriller

Teater Innlandet


Babytriller er Teater Innlandets forestilling for 0-3 år unge barn. Karstein Solli har koreografert, og jeg får lov til å spille og danse sammen med danserne Hanne Frostad Hakonsen og Loan Ha. Komponist og musikalsk ansvarlig er jeg også.


Babytriller ble spilt i Hedmark og Oppland i 2016 og 2017, samt på Dansen Hus i Oslo, i Bærum, Skien og Sandefjord

Musikkdetektivens kokebok


Sammen med Frode Berntzen og Mats Lillehaug laget vi Musikkdetektivens kokebok som en DKS-forestilling i Hedmark i 2015. Senere er den vist på HBF-camp i 2016 og Anjazz på Hamar i 2017.

Musikkdetektiven og fuglemysteriet


Jeg har skrevet noen historier om Musikkdetektiven. En av disse fikk jeg støtte fra Øst-norsk Filmsenter og Stange kommune til å lage som digital bok.


Skuespiller Tom Styve (Teater Innlandet m.fl.) leser og Mari Skullerud har laget noen herlige tegninger - der småbruket til mine besteforeldre og fjellene fra Sørreisa dukker opp.


I tillegg til tekst, har jeg også laget musikk og programmert den digitale boka, som inneholder oppgaver som barna må løse underveis.

Vidunderlyd - album


De fleste av sporene på albumet Vidunderlyd har blitt til i sene kveldstimer hjemme i studioet mitt. Dette er et soloprosjekt, der jeg spiller alle instrumenter, mikser og trikser selv.


Albumet ligger tilgjengelig på de fleste digitale plattformer.

Kontakt:

Halvard Bjørkås

Mobil: 913 33 156

Epost: halvard@bjorkas.no